Formulari d'adhesió a la Declaració del
II Congrés Nacional d'Educació Ambiental

 

Entre novembre de 2020 i novembre de 2021 ha tingut lloc el II Congrés Nacional d'Educació Ambiental, CNEA 20/21 "Per transitar l'acció individual a la transformació col·lectiva". Un congrés concebut per generar implicació davant dels reptes que ens planteja un món canviant i complex i per concebre solucions per aconseguir crear una societat més sostenible, corresponsable i justa.

 

Impulsat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Girona, la Societat Catalana d'Educació Ambiental i, en representació de les universitats, la Universitat Internacional de Catalunya i la Universitat de Barcelona, les 8 sessions del CNEA 20/21 han aplegat 25 ponents i més de mil assistents que, de forma conjunta i participativa, han inspirat el conjunt de conclusions que es recullen en la Declaració del II Congrés Nacional d'Educació Ambiental, juntament amb uns compromisos derivats d'aquestes conclusions.

 

Et convidem a omplir aquest formulari per adherir-te a la Declaració del II Congrés Nacional d'Educació Ambiental.


 

Nota: Les preguntes amb * són de resposta obligatòria.

T'adhereixes a la Declaració en tant que*:

 
 
Correu electrònic*
 
Comentaris
 
 

 

 

 

Informació bàsica sobre protecció de dades

Nom del tractament : Jornades, activitats i seminaris de la Secretaria d'Acció Climàtica

Responsable del tractament : Secretaria d'Acció Climàtica

Finalitat : Gestionar les dades de les persones físiques o jurídiques interessades en rebre informació i participar en les jornades, activitats i seminaris organitzats per la Secretaria d'Acció Climàtica.

Drets de les persones interessades : Podeu sol·licitar l'accés a les vostres dades, la seva rectificació, així com la supressió o la limitació del tractament quan sigui procedent, d'acord amb la informació que trobareu al web del Departament .

Informació addicional : Trobareu més informació d'aquest tractament al web del Departament