FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

És imprescindible omplir els camps marcats amb un *

Cognoms*
  Nom*
Adreça*
CP*
  Població*
Província*
 
Telèfon*
 
Correu electrònic*
 
Professió*
 
Centre de treball
 
Estudiant actualment a l'escola o facultat
 
Curs actual
 

                                  

Sol·licito servei d'interpretació al llenguatge de signes (discapacitat auditiva):     SI     NO

Soc usuari de cadira de rodes (Només per la modalitat d'assistència presencial):     SI     NO

 

 

QUOTES D’INSCRIPCIÓ (IVA exempt)

 

Inscripció Conferències matí (format presencial o online) i Workshops tarda (format presencial)

COMPLET

190 €

Inscripció estudiants i entitats Conferències matí (format presencial o online) i Workshops tarda (format presencial) COMPLET

125 €

Inscripció Conferències matí (format presencial o online)

125 €

Inscripció Workshops tarda (format presencial) COMPLET

125 €

Inscripció estudiants i entitats Conferències matí (format presencial o online)

90 €

Inscripció estudiants i entitats Workshops tarda (format presencial) COMPLET

90 €

 


(*) QUOTA ESPECIAL ESTUDIANTS
Per a beneficiar-se de la quota especial d'estudiants serà imprescindible adjuntar còpia carnet estudiant o certificat de l'escola o facultat en el moment de formalitzar la inscripció on-line.

 

 


MODALITAT D'ASSISTÈNCIA A LES JORNADES
 Presencial (Guttmann Barcelona - Garcilaso 57)
 Online (Dies abans de la jornada s'enviarà l'enllaç pertinent, plataforma ZOOM)

 

La quota d'inscripció inclou el dret de participació en les jornades i el certificat d'assistència. La inscripció permet participar en el debat ja sigui presencialment, o a través del xat en el format online. El dinar no està inclòs. Les places són limitades. Les inscripcions s'acceptaran per rigorós ordre de pagament. No es considerarà formalitzada la inscripció fins a que s'hagi abonat la quota corresponent.

 

 VULL REBRE UN REBUT DE LA INSCRIPCIÓSELECCIONI LA FORMA DE PAGAMENT

Transferència bancària

Transferència a nom de la Fundació Institut Guttmann, al compte IBAN: ES92 2100 3060 5122 0164 4870 de CaixaBank en la que hi consti el nom de l'inscrit.

 

Targeta de crèdit


VISA o MASTERCARD. Un cop enviï aquest formulari d’inscripció, serà automàticament redirigit al sistema de pagament on-line de CaixaBank.

 

TOTAL A PAGAR: 0

 

 

CANCEL·LACIONS

 

Les devolucions corresponents es faran després de les Jornades.

Les condicions a aplicar són: Per cancel·lacions rebudes abans del 12 d'octubre, es reemborsarà la quota d'inscripció pagada. A partir d'aquesta data no hi haurà devolució. S'acceptaran canvis en el nom de la inscripció sense penalització. Els canvis s'han de comunicar per escrit a Activa Congresos.

 

 


PRIVACITAT DE DADES

 

L'Institut Guttmann li informa que les dades personals que vostè ens faciliti seran tractades amb les mesures de seguretat que disposa la normativa vigent en protecció de dades personals i s'utilitzaran amb l'objectiu de mantenir el contacte i gestionar la seva participació a les XXXIV Jornades Tècniques de l'Institut Guttmann. Addicionalment, si ho autoritza expressament, s'utilitzaran per informar-li sobre les diferents activitats que organitza la nostra organització. L'Institut Guttmann es compromet a no utilitzar aquesta informació per a altres finalitats no autoritzades ni cedir-la a tercers.

Vostè és el responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens lliura i té la facultat d'exercir els drets accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d'oposició de les seves dades d'acord allò que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, haurà de dirigir-se per escrit al Delegat de Protecció de Dades a protecciodades@guttmann.com, en qualsevol cas s'haurà d'adjuntar una fotocòpia del seu document nacional d'identificació o equivalent.

Així mateix, se l'informa del seu dret, en cas de no estar d'acord amb el tractament realitzat per l'Entitat o si considera infringits els seus drets, a presentar una reclamació davant una autoritat de protecció de dades.

Responsable del Tractament: Fundació Institut Guttmann
CIF: G08519100
Adreça postal: Camí de Can Ruti, s/n - 08916-Badalona
Telèfon: 934 977 700
Delegat de Protecció de Dades: protecciodades@guttmann.com
 Accepto
 No accepto

 

 

SECRETARIA TÈCNICA
Activa Congresos
Tel. 93 323 85 73 
guttmann@activacongresos.com